• Suncasa Properties S.L
  • Avenida del Velero 32
  • 03191 Torre de la Horadada (Alicante)
  • (+34) 619 640 829
  • Yhteystiedot
Pikahaku

  1. Suncasa Properties S.L kunnioittaa yksityisyydensuojaasi ja noudattaa uutta EU:n tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) 25.05.2018
  2. Tietosuojaselosteemme (GDPR)
  3. Asiakkaidemme henkilötietojen huolellinen ja varovainen käsittely on meille Suncasa Properties S.L tärkeää. Käsittelemme henkilötietojasi noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. Käytämme tietojasi palveluiden ja informaation toimittamiseen sekä personointiin, sopimusten tekemisiin, asiakaspalveluun sekä markkinointiin.
  4. Käsittelemme kerättyjä henkilökohtaisia ​​tietoja seuraavin tarkoituksin:
  5. Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään esimerkiksi rekisteröidyn käyttäessä rekisterinpitäjän palveluita, esim nettisivujen kautta tai asiakkaan ottaessa itse yhteyttä yritykseemme tai ilmoittatuessaan yrityksen järjestämään tapahtumaan.
    Henkilötietoja voidaan luovuttaa kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Lähtökohtaisesti tietoja käsitellään ohjeiden ja määräysten mukaisesti.
  6. Suncasa Properties S.L säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeellista asiakassuhteen näkökulmasta. Mikäli henkilötiedot liittyvät toimeksiantoon, niin tietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarpeellista toimeksiantoon liittyvien vastuukysymysten näkökulmasta. Yksittäisen tiedon säilytysaika määritetään käytännössä soveltuvan lain, viranomaismääräyksen taikka muun perusteella.Muiden henkilötietojen osalta tietoja säilytetään aktiivisen asiakassuhteen voimassaolon ajan. Asiakassuhde ei aina pääty kaupantekoon vaan asiakas voi tarvita yrityksen apua muissa eri maan käytännön asioissa. Suncasa Properties S.L määrittää aktiivisen asiakkuussuhteen esimerkiksi asiakkaan kontaktoinnin tai yhteydenpidon perusteella, ja pääsääntöisesti asiakassuhteen katsotaan päättyvän kolmen vuoden kuluttua viimeisimmästä yhteydenotosta asiakkaan kanssa. Ei-aktiiviset henkilötiedot tarkistetaan säännöllisten päivitysten yhteydessä manuaalisesti. Mikäli asiakasuhde on hävitty tai asiakas ilmoittaa, että hänet tulee poistaa suoramarkkinoinnin asiakasrekisteristä, tehdään se heti asiakkaan näin pyydettyä.Rekisteriin liittyvät tietokannat ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan.Käyttöoikeudet on rajattu niihin henkilöihin, joille pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin on rekisterin käsittelytarkoitusten toteuttamiseksi tai muutoin työtehtävien hoitamiseksi tarpeen.
  7. Suncasa Properties S.L veronumerolla B54517040 ja osoitteessa: AVENIDA DEL VELERO 32,
  8. 03191 TORRE DE LA HORADADA-ALICANTE-ESPAÑA
  9. Sähköposti: info@suncasa,es
  10. Kotisivut: www.suncasa.es / www.suncasa.fi
  11. Puhelin: (+34) 965325340 tai (+34) 619 640 829
  12. Matti Lehtovaara

  13.  

 

Avenida del Velero 32

03191
Torre de la Horadada (Alicante)
  • Suncasa Properties S.L
  • Avenida del Velero 32
  • 03191 Torre de la Horadada (Alicante)
  • (+34) 619 640 829

© Suncasa Properties S.L 2019